Mogelijk nieuwe iPhone in april

Volgens geruchten houdt Apple in maart een evenement. Daar zou het bedrijf naast een Apple Watch 2 mogelijk ook een nieuwe iPhone onthullen.

Introductie nieuwe iPhone in maart

Vorig jaar hield Apple ook al een evenement in maart, waar onder meer de Apple Watch officieel werd geïntroduceerd. Een introductie van de Apple Watch 2 op eenzelfde evenement in maart volgend jaar is dus helemaal niet gek. Maar dat zou niet het enige zijn wat Apple op stapel heeft staan. Zo is er een foto verschenen op de Chinese site 163 waarop de roadmap van China Mobile staat en waarin ook een nieuwe iPhone is meegenomen. MyDrivers.com noemt het toestel een iPhone 7C, wat foutief zou zijn, een iPhone 6C is logischer met de iPhone 7 die ongetwijfeld nog even op zich laat wachten. 


Bron: 163

iPhone 6C mogelijk in april verkrijgbaar

Het zou gaan om een iPhone 6C die in april verkrijgbaar zou zijn. Het toestel heeft een 4-inch display met aluminium behuizing verkrijgbaar in diverse kleuren. De resolutie zou 1136 bij 640 meten. Verder zou het gebruikte glas hetzelfde zijn als dat we op de iPhone 6 en latere modellen vinden. Mogelijk wordt er eenzelfde A9-processor gebruikt die we ook in de iPhone 6s en 6s Plus vinden. De camera aan de achterkant zou een 8 megapixelcamera zijn, die aan de voorkant 1,2 megapixels. Verder kent de nieuwe iPhone ac-wifi-ondersteuning.

Apple Watch 2

Naast de nieuwe iPhone kondigt Apple waarschijnlijk ook een nieuwe Apple Watch aan, de Apple Watch 2. Deze zou mogelijk sensoren bevatten die diverse lichaamsfuncties kunnen meten, iets waar Apple al langer mee experimenteert. Ook zou de nieuwe Apple Watch voorzien zijn van een FaceTime-camera om zo via de smartwatch FaceTime-gesprekken te voeren. Een nieuwe wifi-chip zou de Apple Watch 2 meer functionaliteiten moeten geven zonder dat daar een iPhone-connectie voor nodig is.

Mogelijk nieuwe iPhone in april
Naast de Apple Watch 2 kondigt Apple mogelijk ook een nieuwe iPhone aan in maart.