MSI Wind Top AE2212

De MSI Wind Top AE2212 is een 21,5-inch all- in-one met full-hd aanraakgevoelig lcd. Met dit systeem bespaar je flink wat bureauruimte, want feitelijk is het een computer en monitor in één. Een toetsenbord en muis koop je er los bij. De Wind Top draait op Windows 8, dat een mooi een- tweetje vormt met het aanraakscherm.

Met een toetsenbord en muis tover je het apparaat om tot een handig en eenvoudig verplaatsbaar werkstation. Het systeem is veelzijdig inzetbaar. De krachtige componenten en relatief grote beelddia- meter maakt het apparaat geschikt als bureau-pc. Maar door zijn aanraak- scherm en compacte formaat is het ook goed bruikbaar in bijvoorbeeld winkels en hotellobby’s. En dankzij de hdmi-input kun je ook een extern systeem aansluiten op het beeldscherm en het apparaat zo als losse monitor gebruiken. Een belangrijk aankoopargument van deze MSI is zijn duurzaamheid. De onderdelen waaruit het systeem is opgebouwd zijn van het zoge- noemde ‘Military Class’, wat inhoudt dat deze lang meegaan en tegen een stootje kunnen. Deze Wind Top is uitstekend in staat om multimedia af te spelen, getuige ook de THX-certifiering die de interne speakers hebben gekregen. Deze klinken bijzonder goed en vullen het mooie scherm met volle kleuren goed aan. De specificaties zijn ‘on par’ met wat je tegenwoordig mag verwachten: een Core i3-processor, genoeg aansluitingen en 1TB opslagruimte.

De MSI Wind Top AE2212 is meer dan een mooi multimediasysteem. De All-In-One is handig als je regelmatig van werkplek verwisselt, of als je te weinig ruimte hebt om een complete systeemkast te plaatsen.

Prijs: € 879,- (incl. btw)
Info: aio.msi.com 

In het kort

+ Krachtige hardware 
+ Compact formaat
+ Ook te gebruiken als tweede monitor 

MKB Proof 2013