MyOfficeOnline

Ontwikkelingen als het nieuwe werken en de opkomst van de cloud hebben ervoor gezorgd dat we niet meer standaard van negen tot vijf op kantoor productief zijn. Dat schreeuwt om een passende it-oplossing die de desktop loskoppelt van een fysieke kantoor- pc en deze overal beschikbaar stelt.

Dat is wat MyOfficeOnline doet: het creëert een digitaal kantoor in je eigen private cloud, bestaande uit je vertrouwde Windows-omgeving en bijbehorende applicaties als Office en specifieke bedrijfssoftware. Zo kun je overal én altijd bij je kantooromgeving en -gegevens.

Bovendien zijn ingewikkelde en tijdrovende ICT projecten dan ook vaak verleden tijd, net als randzaken zoals beheer, updates en back-up. MyOfficeOnline is al sinds 2005 expert op dit gebied. Ook waren ze een van de eerste Microsoft SPLA-partners.

MyOfficeOnline maakt gebruik van eigen hardware, wat uitgekiend maatwerk mo- gelijk maakt. De private cloudomgeving wordt helemaal op maat gesneden zodat de klant helemaal tevreden is. Je private cloud-omgeving draait op een server, waarvan je op afstand gebruikmaakt. Dat kan met een normale desktop of laptop, maar ook een thin client is al voldoende.

Alle verwerking gebeurt namelijk op de eigen kwalitatieve servers van MyOfficeOnline. Deze servers zijn gehost in maar liefst twee datacenters, wat een maximale continuïteit garandeert. Werken in je private cloud kan overal waar internet tot je beschikking staat. Dit systeem van server based computing ontzorgt je digitale werkplek, maakt deze mobiel en bespaart je beheerlast en kosten. Je betaalt per werkplek per maand, zonder dat je hoeft te investeren in servers, software of licenties. Naast het beheer is ook de back-up voor je geregeld. Overigens staan je bedrijfsgegevens gegarandeerd veilig in je eigen private cloud, ontoegankelijk voor derden.

MyOfficeOnline is flexibel en schaalbaar. Groeit of krimpt je bedrijf, dan kun je eenvoudig meer of minder werkplekken afnemen en de hoeveelheid resources van je server aanpassen.

Prijs: vanaf € 19,- per gebruiker per week
Info: www.myofficeonline.nl

In het kort

+ Maakt IT-kosten voorspelbaar en inzichtelijk
+ Overal en altijd bij je werkomgeving
+ Inclusief dagelijkse back-up
+ Je gegevens veilig in een private cloud
+ MyOfficeOnline = veiliger, flexibel en betaalbaar in de cloud

MKB Proof 2013