Navigatietelefoon mt carkit

De TomTom Go werd razend populair dankzij zijn plug and play-karakter. De Total Go (niet van TomTom)moet hetzelfde navigatiegemak brengen voor de Nokia-gebruiker.

De Total Go bestaat uit drie producten: telefoon, navigatiesoftware (Route 66) en carkit. De laatste is eenvoudig te installeren en bevat een ingebouwde gps-ontvanger. Hierdoor wordt de combinatie bellen en navigeren makkelijk en overzichtelijk, meldt leverancier Wexler BV.

Opladen
Via deze 'Mr Handsfree'-carkit wordt de mobiele telefoon ook opgeladen en is het geluid tijdens het bellen en navigeren goed in de auto te horen, meldt een persbericht. Bovendien hoeft er geen aparte gps-unit meer te worden meegenomen en/of opgeladen te worden.
Paul Hubers van Wexler: "Het grote nadeel van navigatie op de mobiele telefoon tot nu toe waren al die verschillende houders en draadjes in de auto. Het werd zo echt een knutsel oplossing. Met Total Go handsfree bellen en navigeren is alles netjes gentegreerd in de carkit. Het opladen is gegarandeerd en bovendien zijn de rij-instructies van de software veel beter te verstaan dankzij de geluidsversterking van de carkit. We geloven hiermee echt aan een grote en groeiende behoefte te voldoen."

Altijd bij je
Hij vervolgt: "Het grote voordeel van het navigeren op de mobiel is dat je je navigatie altijd bij je hebt en is daardoor veel minder diefstalgevoelig dan een stand-alone apparaat. Bovendien kan er vanuit de mobiele navigatie software direct gebeld worden naar bijv. hotels en restaurants en is het ophalen van verkeersinformatie niet meer dan n druk op de knop. De goed georganiseerde zakenman/vrouw of consument heeft zo alles bij de hand."

Ouder beestje
Het eerste Total Go-pakket wordt geleverd met een Nokia 6600, al een wat 'ouder beestje', maar nog altijd populair vanwege onder meer zijn gunstige prijs.

De distributie in Nederland wordt verzorgd door Wexler BV, specialist in universele plug-in carkits onder het merk mr Handsfree en Mobicall, een bekende distributeur van mobiele telefoons.

Adviesprijs: 399,-- (incl.btw) | Info: http://www.wexler.nl/ en http://www.mobicall/