NETGEAR organiseert netwerk- sales- en security-trainingen

Gebruik je NETGEAR-apparatuur en kun je wel wat kennis gebruiken over de security-aspecten ervan? Netwerkfabrikant NETGEAR houdt het komende jaar trainingen voor IT'ers specifiek gericht op hun eigen apparatuur. Maar ook een salestraining voor partners komt aan bod.

Momenteel staan drie soorten trainingen op het jaarprogramma:

  • Wireless Security installatie training: bij deze training wordt er ingegaan op inventarisatie, installatie en implementatie van een secure wireless netwerk opgebouwd rondom de WC7520 wireless controller van NETGEAR. Data zijn 25 april, 23 mei, 13 juni, 25 juli.
  • Storage- en 10G-training: voor ReadyNAS en ReadyDATA en de 10Gbps netwerkproducten. Data zijn 18 april, 16 mei, 20 juni, 18 juli.
  • CBUA sales training: bij deze commerciĆ«le training wordt het gehele NETGEAR CBU assortiment besproken, tezamen met het partner programma en de voordelen voor NETGEAR-partners. Data zijn 18 april, 20 juni, 25 juli en 19 september

De trainingen worden gehouden op kantoor bij NETGEAR in Gouda. Aanmelding voor een training kan gestuurd worden naar: elindeman (at) netgear.com. Meer informatie en verdere details vind je op het blog van NETGEAR.