Nieuwe app Voiceworks Reach laat je je bereikbaarheid instellen

Met Reach introduceert Voiceworks een app waarmee je gemakkelijk kunt instellen of, hoe en wanneer je bereikbaar bent. Heb je een abonnement bij Voiceworks, dan kun je gratis gebruik maken van deze dienst.

Er zijn momenten dat je even niet beschikbaar wilt of kunt zijn omdat je bijvoorbeeld een afspraak hebt of in een vergadering zit. Dan kun je Reach gebruiken om gesprekken en sms-berichten via een bepaalde route te laten verlopen. Dit kan op basis van een al dan niet vast afzendernummer, bestemmingsnummer, tijdstip en datum en het aantal seconden na overgangstoon. Zo ben je altijd bereikbaar voor bepaalde personen waar en wanneer jij wilt. Het is mogelijk om gewoon bereikbaar te zijn, gesprekken door te schakelen of gesprekken direct naar je voicemail te sturen.


Met de bereikbaarheidsmatrix stel je in voor wie en wanneer je hoe beschikbaar bent.

Instellen

Via Reach stel je online in wat er dient te gebeuren met binnenkomende en uitgaande telefoongesprekken en sms-berichten. De stappen bestaan uit het creƫren van contacten, het configureren van een agenda en het configureren van de bereikbaarheid. Vervolgens sla je instellingen op in een profiel. Dit profiel kun je activeren wanneer je dat wilt zodat je kunt regelen hoe en wanneer je bereikbaar bent.