Nieuwe bizhub's van Konica Minolta

Konica Minolta introduceert de nieuwe mid-range A3 zwart-wit multifunctionals (MFP) met kleurenscanner. Deze nieuwe MFPs zijn speciaal ontwikkeld voor moderne kantoren waar printen in zwart-wit volstaat, maar scannen in kleur noodzakelijk is.

De bizhub modellen 223, 283, 363 en 423 bieden daarom de mogelijkheid voor zwart-wit kopiëren, printen en faxen, naast scanfuncties in kleur. Gecombineerd met de software van Konica Minolta vormen de nieuwe kantoorsystemen het gereedschap om documenten te digitaliseren en distribueren. De systemen maken afzonderlijke kleurenscanners overbodig.


Printen

De volwaardige A3 MFP’s in de bizhub 423 serie, bestaande uit de modellen 223, 283, 363 en 423,  leveren uitvoersnelheden van 22 tot 42 pagina’s per minuut. Alle vier de systemen scannen tot 70 originelen in zowel kleur als zwart-wit.


bEST

De nieuwe 423 serie voorziet in Konica Minolta’s bizhub Extended Solution Technology (bEST). Die maakt het mogelijk om de systemen zonder aanvullende hardware te integreren met bestaande of nieuwe toepassingen en workflows. Door de benodigde informatie, zoals documenttype en extra indexvelden, direct op het beeldscherm van de bizhub in te voeren, is bewerking van de scans via de PC niet meer nodig.