Nieuwe interface voor Strato HiDrive

Strato heeft de interface van de HiDrive vernieuwd. Volgens het bedrijf is het bestandssysteem overzichtelijker geworden. Ook het direct verbinden van HiDrive met de eigen lokale harde schijf is eenvoudiger gemaakt en werkt met elk besturingssysteem.

Strato heeft de interface van de HiDrive venieuwd. Volgens het bedrijf is het bestandssysteem overzichterlijker geworden. Ook het direct verbinden van HiDrive met de eigen lokale harde schijf is eenvoudiger gemaakt en met ieder besturingssysteem mogelijk.

HiDrive is een online harde schijf waarmee je overal online toegang hebt tot je bestanden. De schijf wordt beveiligd met een versleutelde verbinding. Met de dienst kun je ook bestanden delen met anderen door middel van een sharelink.
 
HiDrive werkt als een ingebouwde harde schijf en is volgens Strato ideaal als backupoplossing. Met BackupControl zorgt automatisch voor de opslag van alle afzonderlijke bestanden, tot aan de complete harde schijf toe. Ook is het mogelijk per ongeluk verwijderde bestanden te herstellen.
 
Op de website van Strato kun je de HiDrive met 20 GB opslagruimte gratis dertig dagen uitproberen.

HiDrive