Nieuwe unified communications-producten van Plantronics

Plantronics introduceert vier nieuwe uc-producten gericht op zowel samenwerking als het tegengaan van storend omgevingsgeluid. Het gaat om twee headsets, een handset en een speakertelefoon.

Blackwire 725

De Blackwire 725 is een uc-stereoheadset met active noise cancelling en ideaal voor pc-telefoongesprekken en voor het beluisteren van muziek en multimedia met dynamisch hifi-geluid. Door de combinatie van breedband audio, Digital Signal Processing en een noise cancelling-microfoon, zijn zowel inkomende oproepen als je stem kraakhelder.

De adviesprijs voor de Blackwire luidt 179,- euro.

Voyager Edge UC


Voor mobiele gebruikers die meerdere devices gebruiken introduceert Plantronics de Edge UC binnen hun Voyager-lijn. De headset verbind je via een usb-dongle en levert je breedbandaudio. De headset zelf is mooi vormgegeven en past perfect in je oor. De audiotechnologie van Plantronics elimineert storend achtergrondgeluid. Bij de Voyager Edge UC wordt een draagbare lader geleverd.

De adviesprijs voor de Voyager Edge UC is 149,- euro.

Calisto 610

Speciaal voor conference calls introduceert Plantronics een nieuwe speakerphone binnen de Calisto-lijn. Het geluid wordt gelijkmatig in alle richtingen uitgestuurd waardoor calls altijd verstaanbaar en helder plaatsvinden. De speaker kan geïntegreerd worden met een softphone naar keuze en wordt geleverd met een etui.

De adviesprijs voor de Calisto 610 is 99,- euro.

Clarity 340


Kenniswerker wiens zich en gehoor niet voldoende is kunnen uit de voeten met de Clarity 340. De handset versterkt geluid, heeft een makkelijk leesbaar scherm, grote knoppen en levert heldere audio.

De adviesprijs voor de Clarity 340 is 149,- euro.

Kijk voor meer informatie op de website van Plantronics.