Nikon presenteert nieuwe serie producten

Nikon brengt 5 nieuwe Coolpix cameras en Cooppix-connect

Nikon Coolpix S10, S9, S7c, L5 en L6 zijn nieuwe modellen van de populaire Coolpix serie.

De S10 heeft, vergelijkbaar met eerdere Nikon modellen, een camerahuis dat gedeeltelijk draaibaar is, waardoor de lens onder alle hoeken op een onderwerp gericht kan worden, terwijl het LCD scherm goed te zien blijft.

De S9 heeft een ingenieus ingebouwde zoomlens, die bij het zoomen niet verder uit het camerahuis steekt, waardoor de camera altijd even plat blijft.

De S7c heeft beeldstabilisatie enWiFi, voor een draadloze verbinding met een computer(netwerk). De L6 en L5 zijn instapmodellen met zeer eigentijdse technieke en prestaties.

Nikons Coolpix-connect is een nieuwe draadloze internetservice, waarmee gebruikers in de buurt van elk draadloos netwerk, hun fotos direct vanuit de camera via het wereldwijde web kunnen delen. Doordat de gebruiker de service zelf kan instellen, wordt een veilige en op maat functionerende service bereikt, waarbij zelfs een aantal e-mailadressen kan worden ingesteld, waarnaar de fotos in een zelf gekozen formaat worden gemaild.De service is numet de hierboven beschreven Coolpix S7c te gebruiken.