Norman groeit, stelt nieuwe distributeur Crypsys aan

Het databeveiligingsbedrijf Norman zit in de lift. Dankzij succesvolle verkopen van met name de zakelijke endpoint-securityoplossingen is het nu toe aan een nieuwe distributeur. Crypsys moet Norman helpen aan meer markaandeel in de mkb-markt in Nederland.

'Eén business unit zal zich gaan richten op de ‘Next Generation Security Enterprise markt’ en de andere business unit, Norman Safeground genaamd zal, samen met de nieuwe distributiepartner Crypsys, voor Nederland verantwoordelijk worden voor de verdere omzetgroei voor onder andere. Norman Endpoint Protection', zegt van der Dong.

Er is volgens Norman strategisch voor Crypsys gekozen omdat 'deze distributeur zich al meer dan twintig jaar focust op en ruime expertise heeft met de securitymarkt'. Momenteel ondersteunt Crypsys ruim 700 partners en met ongeveer een even groot resellerbestand van Norman kunnen de krachten worden gebundeld.

De Norman en Crypsys-partners kunnen door deze bundeling van krachten een breder productaanbod gaan bieden en hebben hiervoor nog maar één aanspreekpunt. Verder blijven de verkoopprijzen gelijk, de service op hetzelfde niveau. Ook de  verschillende resellerstatussen met bijbehorende marges blijven gewaarborgd.