Norman Safeground komt met Mobile Security voor Android

Android is populair, maar daardoor ook het meest geliefde platform voor hackers en cybercriminelen. Bescherming van je Android-apparaat is dan ook geen overbodige luxe. Norman Safeground beseft dat ook en komt met een mobiele variant van hun securitysoftware.

Mobile Security voor Android is net als de desktop-variant gebaseerd op een cloudgebaseerde scanningmethode. Daardoor heeft het een lichte footprint en minimale impact op je accuduur.

De oplossing beschermt tegen onveilige websites en scant apps tijdens de installatie op verdachte zaken. De Privacy Advisor houdt je bovendien op de hoogte van de achtergrondactiviteiten van apps, zodat je er zeker van bent dat deze geen informatie delen zonder je toestemming.

Anti-diefstal

Ook Security voor Android een oplossing om toestellen op afstand te lokaliseren, meer dan handig als je telefoon of tablet gestolen of kwijt is. Je kunt het apparaat bovendien op afstand vergrendelen en de inhoud verwijderen, zodat je zeker weet dat anderen niet in je data kunnen snuffelen. Ook kun je berichten sturen naar je verloren toestel.

De oplossing komt met gratis Nederlandse support. De gratis probeerversie download je hier.