NovaBACKUP SMB 17

NovaBACKUP SMB is speciaal voor de mkb-markt ontwikkeld en hier ligt dan ook de focus. Prettig is dat je bijvoorbeeld maar één licentie nodig hebt, waardoor je niet hoeft te zoeken naar een licentie die bij jou past. Daarnaast is ook de prijs een flinke meevaller en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Met NovaBACKUP SMB kun je volledige, differentiële en incrementele backups maken, zowel een data-backup als een image-backup. Bovendien kun je gebruikmaken van disaster recovery, inclusief universal restore. Prettig is dat je data veilig gebackupt wordt, hierbij wordt gebruikgemaakt van AES 256bit-encryptie. Je backups sla je op een nas, RDX, usb-stick, een single tape of in de cloud op, dus je hebt mogelijkheden zat.

NovaBACKUP SMB 17 geeft je de optie om automatisch rapporten via de mail te versturen of ze direct af te drukken. De rapporten vertellen je precies welke backups je gemaakt hebt, of deze succesvol waren of niet en hoe lang ze erover deden. Daarnaast zie je in één oogopslag hoeveel ruimte je nog vrij hebt op je backup-opslag en dat is prettig om te weten. Daarnaast kun je een notificatie per mail krijgen wanneer er een error of een waarschuwing is, zodat je hier direct van op de hoogte bent. Hierin zie je alle instellingen van de backup en alle resultaten. Handig, want zo kun je direct ingrijpen wanneer het niet goed gaat.

Ook het aansluiten van een nas gaat gemakkelijk, dit hoef je slechts één keer te doen. Daarna blijft de nas voor elke backup beschikbaar. Ook blijft hij in de lijst staan, of hij nu aangesloten is of niet. Zo maakt het niet uit wanneer je je nas even loskoppelt.

Prijs: op aanvraag
Info: novastor.com

MKB Best Choice 2015