Nu verkrijgbaar: WINMAG Pro 3.2015

De derde editie van WINMAG Pro 2015 is een feit. Dit nummer staat weer bol van de reviews, interviews, achtergrondartikelen en gastexperts!

De staat van unified communications

Unified communications zijn een belangrijk onderdeel van elke onderneming. Er komen steeds weer nieuwe producten uit in deze branche, wat het kiezen van de juiste oplossing niet altijd even gemakkelijk maakt. Welke mogelijkheden zijn er en wat werkt voor jouw bedrijf? En welke ontwikkelingen zijn er gaande?

Review: HP Pro Slate 8

De HP Pro Slate 8 heeft precies het uiterlijk dat je van een zakelijk tablet verwacht: strak, eenvoudig, niet te groot en niet te klein. Maar dit apparaat is niet alleen mooi, je kunt er ook heerlijk op werken.

Breng je e-mailbeveiliging op orde

Meer dan 75 procent van de e-mails die je ontvangt, is ongewenst. Elk bericht dat je opent, kan onderdeel zijn van een cyberaanval. Via je mail krijgen cybercriminelen eenvoudig toegang tot je netwerk. En als ze eenmaal binnen zijn, hebben ze de sleutel tot veel van je gegevens. Het is dus tijd om terug te vechten. Maar hoe? Wij geven je tien tips die het kraken van je e-mail lastiger maken.

Brian Doll, GitHub: 'Software wordt een kritieke vaardigheid'

Er is tegenwoordig geen bedrijf meer dat niet met software te maken heeft. GitHub groeide binnen een paar jaar uit tot het grootste softwareontwikkelplatform ter wereld en opende onlangs een Nederlandse support afdeling. Wij spraken met Brian Doll, vp Strategy bij GitHub.

Review: Epson WorkForce Pro WF-R5690 DTWF

Epson's WorkForce Pro-serie zakelijke inkjetprinters staat bekend om haar hoge kwaliteit in combinatie met een zeer laag energieverbruik. Maar ook de lage afdrukkosten zijn opvallend, zeker bij de WorkForce Pro RIPS-modellen, zoals de WF-R5690 DTWF waar wij mee aan de slag gingen.

Gastexpert: Flexibel werken vraagt om omslag in organisaties

Marco van Gelder, Programma Manager Het Nieuwe Leven en Werken bij KPN geeft zijn visie op flexwerken en hoe organisaties hier het beste mee om kunnen gaan.

En verder

In de nieuwe WINMAG Pro kom je natuurlijk nog veel meer tegen. In nummer 3 vertellen we je hoe je een betrouwbaar netwerk opzet, spreken we met Marius Mihalec over de Pulseway monitoring tool en blikken we terug op 50 jaar wet van Moore. Nieuwsgierig? Neem dan een abonnement op WINMAG Pro, bestel hem online of koop hem in de winkel!

Word lid van WINMAG Pro
[block] [par]Nooit meer een editie van WINMAG Pro missen? [br]Dat hoeft ook niet! Je kunt vijf edities thuis ontvangen voor [br][url link="http://www.winmagpro.nl/overig/word-abonnee"]€39,50 per jaar[/url].[/par] [par]Een editie gemist? Geen zorgen, dan kun je hem ook [br][url link="http://www.winmagpro.nl/overig/nabestellen"]nabestellen[/url]. [br]Dit kost €7,95 voor Nederland en €17,50 voor Europa.[/par] [/block]
Nu verkrijgbaar: WINMAG Pro 3.2015
De derde editie van WINMAG Pro magazine is nu verkrijgbaar.