Nu verschenen: MKB Proof 2010 - De ideale werkplek

'De ideale werkplek'. Zo luidt het thema van de nieuwste 'MKB Proof'. Deze special, gemaakt door de redacties van WINMAG Pro en Baaz, geeft je een overzicht van alle goed beoordeelde IT-producten en -diensten voor het midden- en kleinbedrijf.

Pragmatisch denken en snel schakelen staan in deze tijden voorop. Alle reden voor ict-magazine dat daarop inspeelt en specifiek producten voor het midden- en klein bedrijf test: MKB Proof. Het magazine vermoeit je niet met producten en diensten die het helaas net niet zijn; alleen wat zeer goed tot uitstekend is beoordeeld, nemen we in het blad op.

Tips en adviezen

MKB Proof geeft niet slechts een verzameling van hardware en (online) sofware specifiek geschikt is voor het midden- en klein bedrijf (betaalbaar, eenvoudig beheersbaar en simpelweg 'functioneel'). We geven daarnaast praktische tips, laat gebruikers en experts aan het woord en leert je de 'basics' van kleinzakelijk IT.

Onderwerpen

In de tweede editie van MKB Proof komt de kernuitrusting van het moderne mkb-kantoor ter sprake: laptops, veilige gegevensopslag, internet security, onlinebackup, onlinediensten, hosting, printers en monitoren. Verder speciale aandacht voor zakelijke online diensten, die meestal in de vorm van 'Software as a Service' specifiek de mkb-er heel goed van pas kunnen zijn.

MKB Proof 2010


Lees hier de vorige editie van MKB Proof: