OKI introduceert milieuvriendelijke A4 mono printers en multifunctionals

OKI Systems heeft eerder deze week haar plannen onthuld voor uitbreiding van het portfolio met nieuwe mono printers en multifunctionals (mfp’s) die zowel kostenefficiënt als milieuvriendelijk zijn.

Door standaard dubbelzijdig te printen en een lager energieverbruik moeten de gebruikskosten van de nieuwe printers laag blijven. Wel kennen de printers nog altijd veel verschillende instellingen en prestatieverhogende functies, zodat de productiviteit gewaarborgd blijft. Alle nieuwe printers en mfp’s zijn Energy Star 2.0 gecertificeerd en hebben een stiltemodus voor minder geluid en energieverbruik en kunnen snel weer opstarten vanuit diepe slaapstand, waarmee veel energie kan worden bespaard.

MFP’s

De nieuwe mfp’s zijn de MB472dnw, de MB492dn en de MB562dnw. De MB492dn en MB562dnw worden geleverd met een 7 inch touchscreen voor maximale productiviteit. Deze compacte mfp’s kunnen worden ingezet zowel kleine bedrijven als grote organisaties zonder dat er concessies worden gedaan aan kwaliteit of prestaties. De MB472dnw en de MB562dnw zijn daarnaast standaard uitgerust met draadloze connectiviteit. De MB562dnw kan maximaal 1160 pagina’s bevatten en is daardoor bij uitstek geschikt om grote printopdrachten te verwerken.

Alle printers en mfp’s zijn standaard uitgerust met een Gigabit Ethernet-aansluiting, waardoor ze gemakkelijk en snel kunnen worden ingezet binnen werkgroepen. De mfp’s kunnen door een ingebouwde multimediacard (eMMC) met 3 GB aan capaciteit sneller grote printopdrachten verwerken, opslag van documenten en lettertypen. Alle modellen zijn tevens klaar voor Google Cloud Print en compatibel met Apple’s Airprint.

De B412dn, B432dn en B512dn zijn erop gericht op gebruikers snel zwart-wit A4-afdrukken van hoge kwaliteit te laten maken. Hiermee zijn deze modellen geschikt voor de meest veeleisende bedrijven en werkgroepen. Alle genoemde modellen zijn per direct leverbaar. Kijk voor meer informatie op www.oki.nl