OKI MC342dnw

Op de OKI MC342dnw is geen enkele overbodige functie te bespeuren. Zo is er bijvoorbeeld geen hip touchscreen waarmee je het apparaat bedient en waarop je de meest ingenieuze trucjes kunt uithalen. Het apparaat is dan ook bedoeld voor kleine werkgroepen en die hebben meestal geen behoefte aan allerlei specialistische snufjes. Het apparaat richt zich voor bedrijven van één tot ongeveer vijf personen. A4-prints kunnen zowel in kleur als in mono geprint worden. In kleur kan de mfc 20 prints per minuut aan, in mono 22.

Scannen doet de mfp in 1200 bij 12 dpi, 20 pagina's per minuut in mono, 30 in kleur. De mfp heeft een duplex-functionaliteit en de feeder kan tot 50 pagina's aan beide zijden scannen en kopiëren. Gescande pagina's kunnen zowel naar externe opslag als over het netwerk gestuurd worden. Het apparaat heeft misschien geen franjes, maar dat betekent niet dat het apparaat niet meer kan dan je zou verwachten. Zo kun je een wireless verbinding met je netwerk maken zonder dat hier een extra adapter voor nodig is. Out-of-the-box maak je zo verbinding via het netwerk, waarbij je veiligheidsinstellingen via de browser of via de printer kunt instellen.

Tevens ondersteunt het apparaat mobile printing, waarbij je documenten naar de mfp kunt sturen vanuit willekeurig welke plek. Ook aan je energierekening en het milieu heeft OKI gedacht. Het apparaat is bijzonder efficiënt en voorzien van diverse modi zoals de sleep- en ecomodus, wat het energieverbruik verder terugdringt.

Prijs: € 405,- (excl btw)
Info: www.oki.nl

MKB Best Choice 2013