OKI MC800-serie: professionele functionaliteiten voor het mkb

OKI introduceert een nieuwe serie multifunctionals (mfp's), de MC800-serie. Gericht op documentstroomcontrole binnen het mkb, maar met functies die voorheen enkel weggelegd waren voor grote organisaties en corporate omgevingen.

De serie bestaat uit twee A3 kleuren-mfp's, de MC853 met een afdruksnelheid van 23ppm (A4), en de MC873 met een afdruksnelheid van 35ppm (A4). Beide mfp's zijn verkrijgbaar in drie varianten: de standaardversie inclusief duplex- en netwerkfuncties, een versie met extra kabinet en tray, en een versie met kabinet en vier trays.

De mfp's zijn voorzien van een 7-inch lcd touchscreen in kleur wat het gebruiksgemak verhoogt. Deze is naar wens en behoefte aan te passen en kan bijvoorbeeld macro's voor veelgebruikte functies gebruiken om processen te versnellen.

OKI MS800-serie

Flexibel

Naast de basisfunctionaliteiten (printen, kopiƫren, scannen en faxen) zijn de mfp's ook te gebruiken om de je documentstroom te optimaliseren en te beheren. Zo kun je als gebruiker gratis ABBYY FineReader Sprint downloaden, waarmee je middels ocr teksten goed doorzoekbaar maakt. SENDYS Explorer Lite is een andere applicatie die met de mfp's te gebruiken is. Deze flexibele serverside-oplossing biedt je de mogelijkheid om bestanden te importeren, converteren en distribueren.

SXP-platform

De MC800-serie is uitgerust met het open sXP-platform, een web-based service die zorg draagt voor naadloze integratie van de mfp's in jouw bestaande infrastructuur van software. Zo werken de mfp's naadloos samen met bijvoorbeeld SENDYS Explorer, PaperCut MF en Drivve Image. Maar ook bedrijfssoftware waar organisaties op zijn gestandaardiseerd, zoals bijvoorbeeld SAP, Exact of AFAS, zijn door middel van het open platform direct naadloos in de interface te integreren.

Verkrijgbaarheid

Beide mfp's zijn rond 18 mei verkrijgbaar en hebben een adviesprijs van vanaf 2609 euro, exclusief btw. Ga voor meer informatie naar de website van OKI.