OneXS Compleet

Elke ondernemer die zijn zakelijke telefonie liever zelf in de hand heeft , kan dit zonder veel moeite doen met Compleet van OneXS. Doorschakelingen, oproepverdelingen en keuzemenu’s kun je met enkele klikken realiseren in een online klantomgeving of de gratis iOS- of Android-app. Net zo makkelijk is het toevoegen of verwijderen van nieuwe gebruikers. Elke avond wordt geregistreerd wat je die dag verbruikt hebt, zodat je nooit te veel betaalt. Deze handige functies kenmerken Compleet.

Het afgelopen jaar zijn daar interessante opties bij gekomen. Met de introductie van de nieuwe VaMo-abonnementsvorm kunnen medewerkers zowel vast als mobiel onbeperkt bellen voor de vaste prijs van 30 euro per maand, per gebruiker. Een andere populaire, nieuwe functie is de mogelijkheid om een wachtrij toe te voegen aan belgroepen. Hiermee gaat ook op drukke momenten geen oproep verloren.

Zo’n piek is natuurlijk een goed teken, maar je wilt geen business verliezen omdat je team in gesprek is. De Compleet Wachtrij kan naar wens worden ingericht op een manier die past bij jouw bedrijf. Je kunt onder andere een persoonlijk welkomstbericht inspreken en de wachtenden laten horen hoe lang het duurt voordat ze te woord worden gestaan. Ook kun je zelf prettige wachtmuziek en diverse belgroepen instellen voor de afdelingen die over een wachtrij moeten beschikken. Met Compleet haal je een complete telefooncentrale in de cloud in huis, met functies die tot nu toe alleen waren voorbehouden aan grote ondernemingen, zonder de investering die daar normaal mee gemoeid gaat.

In het kort

Makkelijk in te stellen
Altijd en overal bereikbaar
Nu ook onbeperkt mobiel bellen
Praktische wachtrijfunctie

Prijs: vanaf €9,50 per maand per gebruiker
Info: compleet.nl

MKB Proof 2015