Online boekhouden met Muis Software

Jort Kelder, hoofdredacteur van Quote,introduceerde onlangs in een tv-spotje een nieuw online boekhoudpakket als iets "volstrekt nieuws". Opmerkelijk: wij kennen talloze aanbieders van internetboekhouden. Een van de meest gerenommeerde is MUIS Software, met zijn 'iMuis Online'.

Met een abonnement op iMuis Online ( 17,50 per maand) kunnen kanten waar ook ter wereld inloggen op hun administratie. Het grote voordeel van online boekhouden is dat gebruikers niet hoeven te investeren in dure software, geen back-ups meer hoeven te maken of updates te installeren. Gebruikers werken ook altijd met de laatste programmatuur.

Altijd actuele informatie
Vanaf zijn computer kan de gebruiker met de internetbrowser op kantoor of thuis de administratie voeren. Of de gehele boekhouding zelfstandig wordt gevoerd, of een deel van de boekhouding door de accountant wordt verricht, lle gegevens zijn direct bijgewerkt en daardoor altijd actueel.

Veilig online boekhouden
Internetboekhouden met iMUIS Online is streng beveiligd. Via een gebruikersnaam en wachtwoord wordt ingelogd. De extra toegangsbeveiliging bestaat uit een sessiecode die als SMS of E-mail verzonden wordt. De verbinding tussen klant en accountant, de inlogprocedure en de opslag van gegevens zijn allemaal voorzien van een optimale beveiliging.

Direct starten met de administratie
De klant kan de administratie laten inrichten door de accountant of gebruik maken van een basisadministratie. Of de administratie zelfstandig wordt gevoerd of er worden alleen eenvoudige administratieve werkzaamheden verricht, zoals het maken van facturen en bank- en kasmutaties invoeren. iMUIS Online is in alle opzichten gebruikersvriendelijk. Overige werkzaamheden kunnen besteed worden aan de accountant zonder dat de administratie uitgewisseld hoeft te worden middels een back-up. Onze klanten besparen kosten en tijd doordat zij Online de boekhouding voeren. Zij zijn direct op de hoogte van de financile cijfers.

Omzetten van administraties
Converteer het huidige boekhoudpakket naar iMUIS Online, inclusief historie van boekingen.

Meer over iMUIS Online
Op de website www.muis.nl kunnen genteresseerden terecht voor informatie over iMUIS Online, of zij bellen naar: 0251-241641.


Dit is een doorgeplaatst persbericht. Zelf een persbericht laten doorplaatsen op deze website? Neem dan contact op met onze sales-afdeling: 015-2153232./>