Onze jaarlijkse ICT-investeringsgids is uit: MKB Proof 2012

Als je investeert in nieuwe ICT, dan wil je wel dat het werkt. Sterker nog, dan wil je kwaliteit. De barre economische tijden lenen zich niet echt voor miskopen. Wij gingen met de redactie van Baaz rond de tafel voor de jaarlijkse special waarin we een selectie maken: MKB Proof 2012.

De laatste jaren zijn een aantal duidelijke, ingrijpende ontwikkelingingen gaande. Ontwikkelingen die diep ingrijpen op zowel de werkvloer als het technologische landschap. Denk aan sociaal-economische ontwikkelingen als Het Nieuwe Werken. Aan de andere kant is daar de cloud en verschijnselen als bring your own. Dit alles in een economisch klimaat waarin kosten kritisch tegen het licht moeten worden gehouden.

Dat vraagt om passende ICT-oplossingen waar je als mkb'er direct mee uit de voeten kan. ICT moet vooral geen 'gezeik' opleveren, producten en diensten moeten gewoon werken. Het liefst plug and play en het liefst zonder dat het je bakken met geld kost.

Precies daarom maken wij ieder jaar MKB Proof. Want lang niet alles is geschikt om 'zomaar' de kantoorvloer of de thuiswerkplek op te schuiven, zo is gebleken uit onze testen. Maar zo is ook gebleken uit gesprekken met lezers en experts.

De special ligt in  de losse verkoop in de kiosk en zal met de komende edities van Baaz en WINMAG Pro meeverstuurd worden. Ook wordt de editie verspreid via mediapartners. Een Baaz-abonnement is trouwens gratis voor ondernemers, meteen een slimme manier om het magazine kosteloos thuis of op de zaak te krijgen.

Heb je geen zin in abonnementen, dan kun je de editie voor 7,95 euro ook nabestellen via www.mkbproof.nl.