Ook Packard Bell met 300 euro-navigator

Aan de 'onderkant' van de navigatiemarkt krijgt TomTom steeds meer concurrentie. Een gentegreerde kit met touch screen 'doet' tegenwoordig nog maar 300 euro inclusief btw.

Packard Bell breidt eind maart zijn assortiment uit met een betaalbaar gps-systeem met multimedia-mogelijkheden. De GPS 400 beschikt over een 'strak' design en is dankzij het platte formaat en de ingebouwde antenne zowel in de auto als daarbuiten te gebruiken. Daarnaast kan dit navigatiesysteem foto's en mp3-nummers afspelen. De GPS 400 beschikt over een kaart van de Benelux of van Europa. De Benelux-versie kost 299 euro, de Europese 399 euro. De software is van Destinator.

Sneller dan Mio
Packard Bell brengt zijn 300 euro-navigator net iets sneller op de markt dan Mio-Tech, die een gelijkgeprijsd apparaat 'ergens in april' wil uitbrengen. Het gaat bij Mio om de Mio C210. Ook dit apparaat beschikt over een touch screen, een aanraakgevoelig scherm, voor een gemakkelijke bediening. Ter vergelijking: een vergelijkbare TomTom ONE-navigator kost 399 euro.

Standaard wordt de Packard Bell GPS 400 geleverd met AC/DC-adapter, houder voor in de auto, een auto-adapter en een draagtasje.

Prijs: 299,-- (Benelux-versie met een 256 MB SD-kaart) en 399,-- (Europa-versie met een 512 MB SD-kaart) | Leverancier: het retailkanaal van Packard Bell.