Oracle-trainingen bij Master it

IT-opleider Master it heeft zijn opleidingsaanbod uitgebreid met Oracle-trainingen. Ook de Oracle-certificeringstrajecten met de niveaus Associate, Professional en Master en de officile examens zijn beschikbaar.

De nieuwe opleidingen komen voort uit de een intensieve samenwerking met de Oracle Academy. Mark Bieckmann, salesmanager bij Master it Training: “De Oracle Academy, verantwoordelijk voor Oracle trainingen in Nederland, stond open voor een nieuwe trainingspartner. Zij stelden hierbij de vanzelfsprekende voorwaarde dat deze partner in staat moet zijn om een gedegen Oracle opleidingsadvies uit te brengen. Om dit te garanderen hebben de opleidingsadviseurs van Master it Training in september een intensieve, meerdaagse training gevolgd. Hierdoor zijn zij niet alleen in staat om onze relaties te informeren over de inhoud en onderwerpen van een training, ook de meer complexe en specialistische opleidingsvraagstukken gaan onze adviseurs niet uit de weg.”

Erkende trainingen

Ook voor de cursist biedt de samenwerking voordelen volgens Master it. Zo is deze bij Master it Training verzekerd van een door Oracle erkende training, een goedkeuring die geldt als eis indien men de officiële Oracle Professional of Oracle Master certificering wil behalen. Mark: “Wij zien de Oracle Academy als een waardevolle opleidingspartner die ons in staat stelt om onze relaties een compleet en gevarieerd trainingsaanbod te bieden. De Oracle Academy beschikt op haar beurt over een professionele partner die met kennis van zowel de markt als het product een gedegen en compleet advies kan uitbrengen.”