Ormer ICT en Bandré Internet sluiten samenwerkingsverband

Sinds de oprichting in 1992 is de gedeelde passie voor kennis en techniek de rode draad geweest in de ontwikkeling van Ormer ICT. Bandré Internet is een fullservice internetbureau dat effectieve en doeltreffende websites, webshops en webapplicaties bouwt.

Persbericht:

Schiedam, 16 mei 2013 - Ormer ICT neemt de webhosting van Bandré Internet voor zijn rekening. Met deze strategische samenwerking willen beide partijen zich meer richten op hun eigen expertise. Daarmee waarborgen zij de continuïteit en snelheid van de websites en webservers die Bandré voor klanten ontwikkelt en beheert.

Ormer ICT heeft al ruim 20 jaar ervaring in het beheren, implementeren en onderhouden van ICT-infrastructuren. Met de samenwerking mag de ICT-dienstverlener veel nieuwe bedrijven toevoegen aan zijn klantenbestand. 'We verwachten met de klanten van Bandré Internet verder te kunnen groeien op het gebied van webhosting. Onlangs hebben wij ons datacentrum vernieuwd en uitgebreid, waardoor wij onze klanten een betrouwbare en zorgeloze hosting kunnen bieden,' aldus Jan Willem Jongebreur, directeur bij Ormer ICT.

Dankzij de samenwerking met Ormer ICT kan Bandré Internet zich nu specifiek richten op het ontwikkelen van websites, webshops en webapplicaties. Tot voor kort verzorgde Bandré Internet ook de hosting van de websites zelf. Nu het bedrijf steeds verder groeit, heeft het besloten dit deel van de dienstverlening uit te besteden aan een gespecialiseerd bedrijf. Barry André, directeur van Bandré Internet: 'Wij dragen de websitehosting van onze klanten in vol vertrouwen over aan Ormer ICT. Door de samenwerking kunnen wij onze relaties nu beter van dienst zijn op het gebied van het bouwen, ontwikkelen en beheren van websites.'