Out now: WINMAG Pro 5.2015

De vijfde editie van WINMAG Pro 2015 is een feit. Het is de laatste reguliere editie van het jaar en dus staat dit nummer in het teken van de MKB Best Choice Awards 2015, naast de gebruikelijke reviews, interviews, achtergrondartikelen en gastexperts.

MKB Best Choice Awards 2015

Elk jaar zetten we in onze laatste editie de beste it-oplossingen voor je op een rij. Of je nu benieuwd bent naar de nieuwste of de beste producten, wij bespreken ze binnen de volgende categorieën:

 • Hardware
  Zonder hardware geen business, punt. Echter is de keuze in hardware de laatste jaren alleen maar gegroeid. En dan niet alleen in kwantiteit, maar ook in diversiteit. Van deze hardware kun je ervan
  uitgaan dat het degelijk is en tot de top van het segment, waarbinnen de hardware valt, hoort.
 • Software
  De rol van software is het afgelopen jaar nauwelijks gewijzigd: het is nog steeds een van de belangrijkste onderdelen op het gebied van it binnen een onderneming. Zonder software ben je immers nergens en ook dit jaar kwamen er vele nieuwe producten bij.
 • Opslag
  Het maakt niet uit of je kiest voor een nas of een flashdrive, opslag komt in feite neer op twee zeer belangrijke zaken: veiligheid en toegankelijkheid. Veiligheid voor je data heb je grotendeels zelf in de hand, maar gelukkig bieden een hoop fabrikanten je allerlei tools aan bij de producten die maken dat je nog net even zekerder bent van de veiligheid.
 • Unified communications
  Al sinds jaar en dag maakt unified communications grote stappen. Devices worden kleiner en oplossingen slimmer. Genoeg unified communications-opties voor ieder bedrijf dus, het is slechts een kwestie van zoeken naar de perfecte oplossing voor jouw onderneming.
   
 • Document solutions
  Hoewel we vandaag de dag heel veel papierloos doen, zullen we nooit helemaal zonder papier werken, al is het maar omdat we graag iets fysieks in handen hebben. We werpen een blik op de ontwikkelingen binnen printing en documentoplossingen in 2015.
   
 • Security
  Security is al tijden het onderwerp van gesprek binnen de it. Met een groeiend aantal cybercrimes en cybercriminelen wordt het dan ook steeds belangrijker om jouw beveiliging op orde te hebben. Wat brengt 2016 ons aan security? Wat kunnen we verwachten? Wij bekijken het voor je, zodat jij met een gerust hart het nieuwe jaar start!

Naast de MKB Best Choice Awards 2015 hebben we natuurlijk ook achtergronden en laten we gastexperts aan het woord, onder andere over de volgende onderwerpen:

Microsoft: een bedrijf constant in transitie

Als er één bedrijf een bewogen jaar achter de rug heeft, dan is het Microsoft wel. Niet langer hebben we te maken met een software mastodont, maar met een bedrijf dat lijkt te luisteren, het roer durft om te gooien en nieuwe markten lijkt te betreden. In dit achtergrondartikel gaan we in om de transitie die Microsoft doormaakt.

De doorbraak van virtual reality

De eerste goed-werkende virtual reality-brillen en -hmd's kwamen dit jaar op de markt en dat zorgde voor hooggespannen verwachtingen. Het zijn immers niet de minste partijen die hun vr-brillen op de markt brachten. De vraag is echter of deze technologie ook echt populair wordt. Dat zal 2016 moeten uitwijzen.

Het 2015 van de grootste ontwikkelaars

Google en Microsoft gaan samenwerken, Apple is het machtigste merk van 2015 en een hele lading aan nieuwe apparaten overspoelt de markt. Het is het jaar van de grote ontwikkelaars in een notendop. In 2015 gebeurde er voor deze technologische giganten veel, heel veel. Wij blikken terug op dit jaar en lichten voor jou de meest interessante ontwikkelingen uit.

Wat gaan we doen in 2016?

Het nieuwe jaar is in zicht en dat betekent: nieuwe kansen! Met 2016 in aantocht stellen diverse organisaties zichzelf de vraag: wat gaan we doen in het nieuwe jaar? Wat zijn de plannen? In ‘Wat gaan we doen in 2016’ laten we een aantal organisaties aan het woord.

En verder

In de nieuwe WINMAG Pro kom je natuurlijk nog veel meer tegen. In nummer 5 van 2015 leer je alles over de BlackBerry Priv, native-, hybrid- en web-apps en gaan we in op cloud-specifieke uc-oplossingen. Verder gingen we aan de slag met onder andere de LG 34UB76 grootformaat monitor, NovaBACKUP SMB 17 en de Epson EcoTank ET-4550. Nieuwsgierig? Neem dan een abonnement op WINMAG Pro, bestel hem online of koop hem in de winkel!

Word lid van WINMAG Pro
[block] [par]Nooit meer een editie van WINMAG Pro missen? [br]Dat hoeft ook niet! Je kunt vijf edities thuis ontvangen voor [br][url link="http://www.winmagpro.nl/overig/word-abonnee"]€39,50 per jaar[/url].[/par] [par]Een editie gemist? Geen zorgen, dan kun je hem ook [br][url link="http://www.winmagpro.nl/overig/nabestellen"]nabestellen[/url]. [br]Dit kost €7,95 voor Nederland en €17,50 voor Europa.[/par] [/block]
Out now: WINMAG Pro 5.2015
De vijfde editie van WINMAG Pro ligt nu in de winkel.