Packard Bell met kleine, betaalbare navigator

Packard Bell komt met een nieuw betaalbaar navigatiesysteem: de Compasseo. Het compacte apparaat voor navigatie in de Benelux heeft een touch screen-interface la de TomTom Go en TomTomONE. Vooral de prijs is opvallend: 279 euro, inclusief BTW.

De Compasseo is de opvolger van de volgens Packard Bell succesvolle, in het voorjaar gentroduceerde, Packard Bell GPS 400. Belangrijk verschil met de GPS 400 is de compactere vorm, zodat hij nu ook in een jaszak of handtas past. Toch is het scherm nog altijd 3,5 inch diagonaal. Net als op het voorgaande model, zijn op dit navigatiesysteem ook mp3's en foto's op te slaan. De Compasseo is ook geschikt voor navigatie buiten de auto.

De Compasseo wordt geleverd met de laatste Destinator-navigatiesoftware en NAVTEQ-kaarten. De interface biedt 2D- of 3D- kaarten met een duidelijke navigatiestem. Adressen zijn snel op te zoeken dankzij opgeslagen Favorieten, een uitgebreid geheugen voor eerder bezochte adressen en een Point of Interest-lijst.

Design
"Het design is bij het ontwerp van de Compasseo uitermate belangrijk geworden, omdat consumenten dit navigatiesysteem altijd bij de hand hebben. Het is meer dan alleen een handig apparaat voor in de auto," zegt Hans Schinkel, Country Manager Packard Bell Nederland. "Omdat je er ook mp3s op af kan spelen en fotos op kunt bekijken, is het een gadget geworden die je graag bij je wilt hebben. Een handig formaat en een mooi uiterlijk zijn dan belangrijke aspecten."

De Compasseo wordt standaard geleverd met een carkit, geschikt voor iedere auto. De Packard Bell Compasseo is verkrijgbaar in het retailkanaal van Packard Bell vanaf 279 euro, inclusief BTW.

Info: www.packardbell.nl