Panasonic Toughbook benoemt Edwin Gerde tot key account manager

Panasonic Toughbook heeft Edwin Gerde (30) benoemd tot key account manager voor Nederland. Gerde zal zich met name toeleggen op de verkoop van Toughbook notebooks en Toughpad tablets aan large accounts in de segmenten automotive, nooddiensten, overheid, telecom en zorg.

Persbericht:

’s-Hertogenbosch, 11 februari 2013 - Panasonic Toughbook levert onder de merknamen Toughbook en Toughpad rugged en semi-rugged notebooks en tablets, die speciaal ontwikkeld zijn voor gebruik buiten de standaard kantooromgeving zoals bijvoorbeeld in industriële omgevingen, werkplaatsen, op de bouwplaats en in de buitenlucht. De apparatuur is daarom zeer geschikt voor medewerkers in de buitendienst, zorg, service en het onderhoud, die veel onderweg zijn. ' Door hun robuuste bouw en tal van speciale voorzieningen zijn de notebooks en tablets bestand tegen water, stof, vuil, extreme temperaturen en tegen vallen, schokken en stoten' , zegt Gerde. ' Toughbooks en Toughpads staan daarnaast bekend om hun prima connectiviteit ongeacht de locatie en de situatie en ze hebben schermen die ook in fel zonlicht prima leesbaar zijn.' 


Edwin Gerde studeerde International Business & Languages aan Hogeschool Inholland en heeft uitgebreide saleservaring in de ICT-sector opgedaan. Hij was onder meer Sales Manager Western Europe en Senior Account Manager Retail Benelux bij Sweex Europe BV, leverancier van ICT-accessoires, National Account Manager bij GP Batteries en Field Sales Account Manager Benelux bij Trust International B.V.