Plantronics brengt The Better Meetings Blueprint uit

Elke organisatie heeft ermee te maken: vergaderingen. Niet altijd leuk, maar wel noodzakelijk. Plantronics laat zien hoe je het meeste uit je vergaderingen kunt halen met het e-book The Better Meetings Blueprint.

The Better Meetings Blueprint

Vergaderen is belangrijk. Je zorgt ervoor dat iedereen in een organisatie met de neus dezelfde kant op staat, dat iedereen weet wat er van hem of haar verwacht wordt en dat de te volgen visie er een is waar iedereen achter staat.

Toch hebben de meeste mensen een hekel aan vergaderen omdat het tijd in beslag neemt die beter besteedt kan worden. Die insteek leeft vooral omdat het daadwerkelijke nut van vergaderen niet boven komt drijven tijdens de vergadering. Omdat mensen bijvoorbeeld druk met andere zaken bezig zijn tijdens de vergadering of omdat de gebruikte tools wanneer het vergaderen op afstand betreft, niet adequaat worden gebruikt.

Om je te helpen het meeste uit vergaderingen te halen heeft Plantronics het e-book The Better Meetings Blueprint uitgebracht. Van het type deelnemer aan vergaderingen tot de tools die je kunt gebruiken om op afstand te vergaderen, alles komt in dit boek aan bod. Leuk ook dat het boek volledig gratis is.

Ook slimmer vergaderen? Download The Better Meetings Blueprint dan hier.

Plantronics brengt The Better Meetings Blueprint uit
Slimmer vergaderen met Plantronics.