Pocketinfo meldt 100.000 leden

Pocketinfo.nl, de community voor gebruikers van mobiele technologie in de Benelux, heeft vandaag haar 100.000e lid geregistreerd. De website begon in 2001 als 'PocketPC-club.nl' en werd gaandeweg uitgebreid.

Op Pocketinfo.nl draait een uitgebreid forum, waar gebruikers de laatste tweaks en fixes bespreken om meer uit hun mobiele apparatuur te halen. Ook worden er de nodige nieuwe apparaten aan de tand gevoeld. De huidige website wordt draaiende gehouden door een team van vrijwilligers en een aantal vaste medewerkers.

Een half jaar geleden had de website nog 80.000 geregistreerde gebruikers. De snelle groei is volgens Pocketinfo.nl onder meer te danken aan de grote hoeveelheid verkochte smartphones en pda's in het afgelopen half jaar, de introductie van het streaming videokanaal Pocketinfo.tv en de groeiende populariteit van mobiel internet.

De website heeft de mijlpaal aangegrepen om het Pocketinfo+-lidmaatschap te introduceren. Door middel van dit lidmaatschap kunnen individuele leden en bezoekers de verdere groei en uitbouw van de website (financieel) steunen.

In ruil hiervoor krijgt de gebruiker kortingen in bepaalde webshops, de mogelijkheid om vooraf artikelen te lezen, het gratis kunnen bezoeken van Pocketinfo-bijeenkomsten en het meedoen met inkoopacties