Proact behaalt Advanced Unified Computing Technology Specialization van Cisco

Proact levert storagesystemen, -support en -consultancy en is Europa’s grootste managed cloud-serviceprovider voor storagediensten met meer dan 30 Petabyte aan beheerde data.

Persbericht:

Zoetermeer, 14 februari 2013 — Proact, Europa’s grootste onafhankelijke storage-integrator en aanbieder van managed cloud-services, heeft de Cisco Advanced Unified Computing Technology Specialization-status behaald. Deze status wordt toegewezen aan partijen die voldoen aan het vereiste kennisniveau op basis van behaalde trainingen rondom de Cisco Unified Computing-oplossingen.
Proact is eind 2012 al door NetApp en Cisco benoemd tot FlexPod Premium Partner voor de gevalideerde oplossing van Cisco en NetApp, die networking, computing en storage in een gedeelde IT-infrastructuur combineert. Deze status is voorbehouden aan partners die een uitgebreid technisch curriculum hebben doorlopen en daarnaast de nodige FlexPod-oplossingen hebben verkocht en geïmplementeerd.

'De behaalde specialisatie voor het onderdeel Cisco Advanced Unified Computing Technology sluit hier naadloos bij aan en versterkt de propositie van Proact als storagegeoriënteerde datacenterinfrastructuur-integrator', zegt Lucas den Os, Managing Director van Proact Netherlands. 'De vraag naar virtualisatie en cloud computing groeit exponentieel en deze specialisatie stelt ons in staat om sterk geïntegreerde, next-generation datacenteroplossingen te leveren, waardoor onze klanten kunnen profiteren van schaalbare en flexibele datacenteroplossingen.'

Proact heeft Cisco Unified Computing System-oplossingen geleverd bij onder meer ASP4all, Woonbedrijf en Reinier de Graaf Ziekenhuis.