Professionele-Webshop.nl

Veel ondernemers onderschatten hoe lastig het is om een webshop zelf op te zetten en bij te houden. Dat kost daardoor niet alleen te veel tijd, maar ook geld. Met Professionele-Webshop.nl haal je een kundige partner in huis die beseft dat je je vooral wilt concentreren op zaken die voor jou belangrijk zijn, namelijk: zaken doen.

Het team van Professionele-Webshop.nl zorgt dat alles tot in de puntjes is geregeld. Je webshop is binnen de kortste keren uitgegroeid van idee tot daadwerkelijke website. Hierbij is een modern uiterlijk met de belangrijkste functionaliteiten natuurlijk belangrijk, zonder dat jouw huisstijl naar de achtergrond wegvalt.

Na oplevering is je webshop meteen klaar voor gebruik, hoewel de service daar niet mee stopt. Naast een volledig draaiende webshop krijg je drie uur lang training van een professional bij jou op locatie, waardoor je zonder zorgen met je nieuwe webshop aan de slag kunt, zonder bang te zijn dat er functies in zitten verwerkt waar je geen weet van hebt. Handig is de mogelijkheid om meerdere webshops vanuit hetzelfde beheersysteem te kunnen draaien, waardoor je in één keer overzicht hebt over al jouw online winkels.

Ook de tegenwoordig belangrijke koppelingen met sociale media zijn reeds geïntegreerd en helemaal gratis. De onestep- checkout van Professionele-Webshop. nl zorgt ervoor dat je klant niet lang hoeft te knoeien met verschillende venstertjes en het invullen van gegevens. Afrekenen is met een druk op de knop gebeurd en veilig dankzij de integratie van de sslverbinding met iDeal en Paypal. Voor het CMS werkt Professionele-Webshop.nl met het betrouwbare en toegankelijke Magento-platform. Dit open sourceplatform is niet alleen erg krachtig en goed beveiligd, maar ook erg flexibel, waardoor jouw webshop alle mogelijkheden heeft om verder te groeien. Zaken als het uiterlijk van je website en de content hierop zijn gemakkelijk aan te passen.

Ook niet onbelangrijk is de vindbaarheid van je webshop op Google en andere zoekmachines, een van de zaken die voor je uit handen wordt genomen. Met Professionele-Webshop.nl ben je er zeker van dat jouw webshop aan alle eisen voldoet en je alleen nog maar moet denken aan wat er belangrijk is: het bedienen van jouw klanten.

Prijs: op aanvraag
Info: professionele-webshop.nl

MKB Best Choice 2015