Profiel: Server Boost

Wat 'doet' Server Boost?
Server Boost is gespecialiseerd in het verhuren van (managed) dedicated servers. Verder bieden we ook domeinen, web hosting, reseller hosting, colocatie en VPS servers aan.

Wat zijn jullie specialismen/sterke punten?
Wij onderscheiden ons op vlakken als: 7 dagen op 7 support, 99,9% netwerk uptime, concurrerende prijzen en antwoord binnen 12 uur.

Waarom moet de MKB'er bij Server Boost zijn?
Klanten die veel belang hechten aan snelle response tijden, snelle oplevering, goeie support en weinig problemen willen, kiezen voor Server Boost. Bij ons wordt je als een persoon behandeld en niet als een nummer! Wij hechten een groot belang aan de tevredenheid van onze klant en daardoor kan je 7 dagen op 7 beroep doen op onze support, zelfs in weekends! Voor klanten met een service level agreement zijn wij zelfs na kantooruren bereikbaar.

Wat is jullie toekomstvisie? Wat gaat er komende maanden gebeuren?
Wij zijn plannen aan het maken om onze diensten uit te breiden naar Engeland. Hierdoor willen wij onze markt nog meer verbreden waar vooral "high volume traffic" aanbiedingen centraal zullen staan. Wij zijn in 2007 begonnen en hebben op 2 jaar al veel gerealiseerd, waaronder momenteel 250+ klanten, 1000+ domeinen en een totaal van 200+ servers. Sinds kort zijn wij ook RIPE LIR en SIDN deelnemer.

Info: www.serverboost.nl