Profiel: U Central

Wat 'doet' U Central?
U Central biedt met name internetoplossingen aan zoals dan gedacht moet worden aan, hosting, virtuele servers (VPS op ESX basis), een webgebaseerde websitebouwer, maar ook opslag en streaming media producten.

Wat zijn jullie specialismen/sterke punten?
Voordat onze diensten op de markt komen wordt er eerst gekeken wat de doelgroep precies verlangt, en wordt dit ook vanuit hun standpunt bekeken. Mocht de klant vastlopen, wordt er met goedkeuring van de klant op afstand meegekeken. Vind de klant het prettig om persoonlijk bijgepraat te worden, dan is dat eveneens mogelijk, de klant krijgt dan persoonlijke begeleiding. Service staat dus voorop.

Waarom moet de MKB'er bij U Central zijn?
Omdat vrijwel al onze producten op het mkb zijn gericht, is het al prettig voor de mkb’er dat hij zich al snel thuis voelt, omdat hij de producten ziet die hij zoekt. En omdat U Central zich ook op de MKB groep richt, is het prettig te weten voor de mkb’er dat het mogelijk is om een volledig eigen traject te volgen, en dat er een no nonsense beleid gevoerd wordt. Ja als antwoord, houdt ook daadwerkelijk ja in.

Wat is jullie toekomstvisie? Wat gaat er komende maanden gebeuren?
Momenteel trekt de VPS groep behoorlijk aan. Het is steeds interessanter om je eigen ontwikkeld pakket, of een specifiek software pakket bij een hoster onder te brengen. Het is dus ook steeds leuker om hierop in te springen, en redundante vmware omgevingen aan te kunnen bieden. Alles wordt tenslotte virtueel. Daarnaast blijft ons sitebuilder pakket populair, waarmee je in 5 stappen, zonder enige technische kennis een website opbouwt. Momenteel zijn we bezig een plugin te bouwen dat de klant ideal kan integreren in zijn/haar webshop. Een website pakket met 500 templates op de plank, het is gewoon super, en het groeit steeds door, ook de komende maanden.

Info: www.ucentral.nl