Profiel: VD Hosting

Wat 'doet' VD-Hosting.be?
VD-Hosting.be voorziet de registratie van domeinnamen en alle hosting-oplossingen. Dit in een linux omgeving.

Wat zijn jullie specialismen/sterke punten?
Wij werken vanuit een goed buikgevoel. De klanten worden steeds persoonlijk benaderd en aangesproken. Standaard vertrekt men met voorgedefinieerde webhostingpakketten. De sterkte is dat dit steeds aangepast wordt naar de behoefte van de klant. Via een sterk opgebouwd partnership met het datacenter en de nodige suppliers kunnen alle webhosting vragen en domeinnaamregistraties vlot beantwoord worden. Service en netwerk up-time zijn de sleutelwoorden binnen VD-Hosting.be.

Waarom moet de MKB'er bij VD-Hosting.be zijn?
Elke klant staat centraal en kan steeds met alle vragen terecht. Het opleveren van een gevraagde domeinnaam of hosting verloopt steeds met de grootste zorg. Op eenvoudige wijze kan het gekozen hostingpakket worden aangepast naar de nieuwe behoefte. Men weet immers niet op voorhand welke de groei van het bedrijf zal zijn. Klantenondersteuning en andere support vragen worden steeds vlot opgevolgd.

Wat is jullie toekomstvisie? Wat gaat er komende maanden gebeuren?
De uitbouw van een externe dns-server is reeds achter de rug. Vervolgens staat een verdere aanpassingen van de geleverde diensten en oplossingen op de plank. De aandacht gaat hierbij uit naar vps en reseller hosting. Opbouw van een automatisch domeinnaamregistratie check.

Info: www.vd-hosting.be