Profiel: Web-Ok.nl

Wat 'doet' Web-Oke.nl?
Web-Oke.nl levert Windows en Linux hosting producten inclusief domeinregistratie en andere aanverwante producten. Binnenkort wordt hier hosted-exchange aan toegevoegd.

Wat zijn jullie specialismen/sterke punten?
Web-Oke.nl is door een hoge automatiseringsgraad al jaren zeer goed in staat kwaliteits hostingproducten te leveren voor budget prijzen. Waar de klantenkring ooit grotendeels uit particulieren bestond zien we de laatste paar jaar een omslag naar 50% bedrijven en 50% particulieren. 

Waarom moet de MKB'er bij Web-Oke.nl zijn?
De afgelopen jaren zijn de kosten voor opslag drastisch verlaagd. Wij hebben dat direct vertaald naar nieuwe hostingproducten waarbij het kleinste pakket al 4GB schijfruimte heeft. Veel (voorzal zakelijke) hosters hebben die kostenbesparingen niet in hun tarieven verwerkt en rekenen nog steeds de prijzen van jaren terug. Meegaan met de tijd en de techniek is cruciaal, ook als dat betekent dat het alleen voordeel voor onze klanten oplevert.

Wat is jullie toekomstvisie? Wat gaat er komende maanden gebeuren?
Hosting en domeinregistratie wordt steeds ‘normaler’. Waar er ooit een tijd was dat het iets magisch had, hebben tegenwoordig veel particulieren een domeinnaam en al snel ook een fraaie site. De consument, zowel particulier als bedrijf, kan steeds meer zelf en weet steeds meer zelf en is daardoor minder snel bereid de prijzen van jaren terug te  betalen.

Binnenkort starten wij met hosted-exchange voor dezelfde lage prijzen die onze klanten al voor domeinregistratie en hosting gewend zijn.

Info: www.web-oke.nl