Qweb

Qweb is een hosting provider die al jaren bekend staat vanwege de hoge kwaliteit en service die zij bieden. Naast de hoge kwaliteit van hun producten doet het bedrijf er alles aan om net dat beetje meer te bieden. Het bedrijf beheert ruim vijfduizend websites en zestienduizend domeinen. Daarnaast hebben ze ruim duizend servers in beheer. Hun servers zijn ondergebracht in drie datacenters en wordt beheerd door deskundig personeel.

Qweb levert hostingoplossingen voor onder andere het Magento, Linux- en Windows-platform. Ook kun je er terecht om je zakelijke mail te laten hosten, op het welbekende Exchange-platform. Door de Hosted Exchange-constructie heb je wel de lusten, maar niet de lasten van een echte Exchange-server. Qweb voorziet ook in een gespecialiseerd Magento-hostingplatform, zodat Magento-webshops optimaal kunnen draaien

Qweb maakt gebruik van een krachtig spamfilter, genaamd Qfilter. Deze schoont je e-mail op van ongewenste spam. De filter bevat bovendien een zogenoemde fallback-functie. Heeft je e-mail last van een storing, dan komen later alsnog alle inkomende mails binnen en verlies je dus geen belangrijke berichten.

Ook kun je bij Qweb terecht voor managed virtuele servers. Deze servers zijn schaalbaar en kunnen dus eenvoudig meegroeien met je business. Via hun website www.qweb.nl biedt het bedrijf ook dedicated servers aan. Je kunt daarbij kiezen uit een breed assortiment, waardoor de servers precies aan de juiste eisen kan voldoen.

Prijs: afh. van geleverde dienst
Info: www.qweb.nl

In het kort

+ Servers verspreid over drie datacenters
+ Managed VPS
+ Hostingoplossingen voor Windows- en Linuxplatform
+ Hosted Exchange
+ Krachtig spamfilter van eigen makelij 

 

MKB Proof 2013