Reeleezee

De boekhouding: voor vrijwel geen enkele ondernemer is dat een grote hobby. Het is een klus die je het liefst uitbesteedt, maar dat kost natuurlijk geld. Het is bovendien vaak een lastige en omslachtige klus: boekhoudsoft ware is vaak nodeloos ingewikkeld en alleen weggelegd voor professionele boekhouders.

Hoe anders is de online boekhoudoplossing Reeleezee (spreek uit: real easy). Met Reeleezee voer je je eigen boekhouding op het internet, vanuit een veilige cloudomgeving. De dienst presenteert je overzichtelijke, herkenbare schermen vol visuele ondersteuning zoals duidelijke kleuren en zichtbare mappen. Waar mogelijk vult Reeleezee informatie die je invoert automatisch aan en dat scheelt tijd. Je boekhouding is overal waar je kunt internett en inzichtelijk, wel heb je de gratis te downloaden Microsoft Silverlight-plugin voor je browser nodig.

Dankzij een koppeling met de bank heb je altijd een up-to-date overzicht van je rekening(en). Een enorme ‘time saver’ en misschien wel de beste functie is het automatisch scannen en boeken. Facturen en bonnen kun je met Reeleezee zelf of met je favoriete scansoft ware inscannen, waarna Reeleezee automatisch de bedragen en posten herkent en voor je inboekt. Veel gemakkelijker dan dat kan niet.

Dankzij goede tekstherkenning kan het zaken als adressen, bedragen en debiteuren herkennen en automatisch voor je invullen in de juiste velden. Zo houd je meer tijd over voor waar jij goed in bent: ondernemen.

Info

Prijs: afhankelijk van gekozen abonnement
Info: www.reeleezee.nl

MKB Proof 2014