Regel online je boekhouding met Yuki

De boekhouding van je bedrijf kan een enorme papiermassa met zich meebrengen. Een alternatief is online je zaken regelen, bijvoorbeeld met de onlineboekhouddienst van Yuki.

Yuki is ontstaan uit de schoot van softwarebedrijf Exact, de oprichters daarvan hebben ook Yuki in het zadel geholpen. Anders dan bij andere onlineboekhouddiensten neemt Yuki ook het boekhouden zelf uit handen.

Dat gaat op de meest eenvoudige manier die je kunt bedenken: je scant gewoon al je bonnetjes en facturen in en stuurt deze digitale documenten naar Yuki. Dat hoeft uiteraard niet per post; je zendt alles over het internet naar het Yuki-systeem.

Herkenningssysteem

Dankzij het zelflerende documentherkenningssysteem Yuki Central worden de gegevens automatisch herkend, verwerkt en in de boeken gezet. Daar zit uiteraard menselijke controle bovenop; mocht het systeem onverhoopt iets niet herkennen of fout inboeken, dan zorgen de mensen van Yuki dat het alsnog goed ingeboekt wordt. Behalve facturen en bonnetjes worden ook de elektronische bankafschriften in het systeem ingevoerd.

Yuki rekent 95 eurocent per scan, met een minimum van 35 euro per maand. Daardoor kan een kleine ondernemer bij de dienst terecht vanaf 420 euro per jaar. Dat is flink goedkoper dan het inschakelen van een boekhouder. Het gebruik van het gebruikersvriendelijke yuki-platform, het opslaan van de niet-financiƫle documenten in het digitale yuki archief en de OB-aangifte zijn geheel kosteloos

Yuki is de ideale oplossing voor zzp'ers die een hekel hebben aan boekhouden, maar ook kleinere bedrijfen vinden inmiddels hun weg naar de dienst.