Ricoh Unified Communications System

Videocommunicatie lijkt lastig te implementeren in je bedrijfsproces, maar met het Unified Communication System van Ricoh is dat toch echt verleden tijd.

Het portfolio bestaat uit twee systemen, System P3500 en System P1000. Met het P3500 systeem ligt videoconferencing voor iedereen binnen handbereik. Het systeem is ongeveer zo groot als een a4-tje, en daarmee makkelijk te plaatsen binnen elke omgeving. Ook maakt dat het apparaat lekker handzaam, handig voor presentaties onderweg. Het systeem zendt een hd-resolutie uit en je hebt de mogelijkheid om desgewenst externe microfoons en camera's aan te sluiten. Met een afstandsbediening stuur je vervolgens gemakkelijk de vergadering.

Het P1000-systeem is een all-in-one met ingebouwd scherm. Het grote voordeel hiervan is mobiliteit. Werken en vergaderen doe je met dit systeem waar je maar wilt. Via een lan- of wifi-verbinding maak je contact, en via het 10.1 inch-scherm volg je de vergadering. De ingebouwde wide angle-camera zorgt ervoor dat je ook met groepen gebruik kunt maken van de P1000 en dat iedereen dan ook in beeld komt. Ricoh heeft ook gedacht aan beveiliging, zodoende is beeld en geluid standaard encrypted. Handig is ook de share-functie waarbij je het beeld van je computer kunt uitsturen naar diegene met wie je communiceert.

Prijs: op aanvraag
Info: www.ricoh.nlĀ 

MKB Best Choice 2014