Samsung Galaxy Note 6 introduceert Focus

In augustus verschijnt de Samsung Galaxy Note 6. Het gerucht gaat dat rond de lancering van het toestel ook Samsung Focus het levenslicht ziet. Dit zou een dienst zijn met hub-achtige features.

Samsung Focus

Samsung Focus is bedoeld om meerdere zakelijke features als email, je agenda en notities logisch te bundelen. De app kan bijvoorbeeld alle relevante informatie die tot een evenement behoord combineren in één overzicht waarmee je in één oogopslag ziet wat je moet doen, wie erbij betrokken is, waar en wanneer het evenement betrokken is en eventueel notities die je voor dit evenement hebt gemaakt.

Samsung Focus voor zakelijk gebruik

Het is niet duidelijk of de app daadwerkelijk je email-app en Galaxy Note-app gaat vervangen, of enkel dient als overkappende app tussen de apps die deze services los aanbieden. Wij gokken op het tweede. Wel maakt dit de Galaxy Note 6 uitermate interessant voor zakelijke gebruikers. In die zin is het een goede poging een hub-achtig concept opnieuw te introduceren zoals we die al eerder zagen in de Z10 van BlackBerry.

Samsung Galaxy Note 6 introduceert Focus
Hub-achtige features maken de Galaxy Note 6 de moeite waard voor zakelijke gebruikers.