Samsung Galaxy S eerste toestel met swype

Met de lancering van de Galaxy S introduceert Samsung het eerste toestel in Nederland met 'swype', de nieuwe tekstinvoermethode waarmee je anderhalf sneller je tekst kunt invoeren. Het toestel is voorzijn van een 1 GHz processor en 4 inch Super Amoled display.

De Samsung Galaxy S helpt je de weg te vinden door Google Maps Navigatie te activeren en zegt wanneer je moet afslaan. Zodra je in de buurt bent, schakelt de navigatie automatisch over naar Street View-beelden in Google Maps. Met de Samsung Galaxy S kun je tevens foto’s en HD-video’s maken, bewerken, laten zien en direct met je vrienden delen.

Zakelijk

Om je zakelijk te ondersteunen, kun je bestanden sturen naar andere apparaten of een Wi-Fi hub creëren. Ook kun je met je laptop online gaan via de internetverbinding van je Galaxy S. Daarmee verzamelt de Samsung informatie voor je dagelijkse update van bijvoorbeeld het weer, je aandelenkoersen en je afspraken.

Sociaal

De Social Hub brengt je social network-services, zoals Facebook en Twitter, op één plek bij elkaar. De Samsung Galaxy S is per direct verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van 599 euro.