Scheidt privé en zakelijk datagebruik met Good Work with Data

Bring Your Own Device (byod) wordt een steeds grotere trend. Nadeel is wel dat het dataverbruik van privé en zakelijk door elkaar loopt. Good Technology brengt een oplossing; Good Work with Data, waarmee je datagebruik op je smartphone of tablet kunt scheiden.

Good Work with Data maakt het voor de it-afdeling mogelijk om zakelijk en persoonlijk datagebruik op hetzelfde device uit elkaar te houden. Deze beveiligde mobiele data-oplossing is volledig geïntegreerd in zakelijke applicaties en biedt toegang tot zakelijke e-mails, kalenders en contacten. Door zakelijk en privé datagebruik te scheiden, betaal je als organisatie direct voor het afgesproken mobiele applicatie-gebruik, zonder dat er een programma nodig is voor toelages en vergoedingen voor je werknemers.

Good Dynamics-platform

De oplossing is beschikbaar voor pilot-implementaties en zo ontworpen dat elke applicatie die gebouwd is op het Good Dynamics-platform gebruik kan maken van Good Work with Data. Door de koppeling met het platform kunnen it'ers gemakkelijk configuratie-aanpassingen doen en datagebruik direct koppelen aan zakelijke applicaties. De pilot-versie van Good Work with Data is nu beschikbaar voor Android en iOS, maar de uiteindelijke versie is nog niet uitgerold. De prijs van de oplossing wordt dan ook pas bekend gemaakt bij het uitrollen van Good Work with Data voor algemeen gebruik.