Security-, wireless- en ethernet-trainingen van ZyXEL in 2015

ZyXEL, leverancier van netwerk- en communicatie oplossingen, verzorgt dit jaar trainingen aan resellers. Het gaat om trainingen op het gebied van security, wireless en ethernet.

De trainingen die ZyXEL gaat geven zullen klassikaal plaatsvinden. Deze worden verspreid over het jaar en de data zijn inmiddels bekend. De cursussen zijn een combinatie van klassikale theoretische lessen en een groot aantal praktijkopdrachten met een focus op de realiteit. Met andere woorden: cursisten kunnen hun vaardigheden toepassen en ZyXEL-netwerken implementeren onder de druk en omstandigheden die onderdeel vormen van de dagelijkse realiteit.

ZCNE Security level 1

Security is van doorslaggevend belang in ieder bedrijf en kennis van basis security technologieën en features helpt ongeautoriseerde toegang tot het netwerk te voorkomen. Het doel van deze cursus is te leren omgaan met ZYWALL USG producten en een veilige netwerk infrastructuur om de veiligheid te waarborgen en kwetsbaarheden te verminderen. De cursus (349 euro excl. btw ) is inclusief de ZyXEL USG60 en wordt gegeven op: 4 maart, 8 april, 2 september, 28 oktober 2015.

ZCNE Wireless LAN level 1 of 2

Draadloze netwerken hebben tegenwoordig uitgebreide dekking. In vele branches, waaronder bijvoorbeeld hospitality, is dit een populair type netwerk. Met ZyXEL's Wireless LAN producten kunnen verschillende gebruikers high-speed internet connecties zonder moeite delen. Het doel van de ZCNE Wireless LAN cursus is te leren ontwerpen, implementeren en configureren en problemen oplossen met de ZyXEL Wireless LAN devices.

De cursusdata voor level 1 zijn 5 maart, 26 mei en 3 september 2015. Deze cursus kost 349 euro excl. btw en is inclusief twee NWA3160-N’s.

Op 27 mei is er een level 2 cursus. Deze cursus is inclusief de NXC2500 en twee NWA5123-NI’s en kost 599 euro excl. btw.

ZCNE Ethernet level 1

ZyXEL's switches leveren complete and intelligente diensten die de gebruikers helpen bij de huidige uitdagingen. Het doel van deze cursus is de kennis en praktische ervaring met het gebruik van ZyXEL switches uit te breiden. Deze Switch level 1 cursus wordt gehouden op 12 maart, 10 juni en 16 september 2015, is inclusief ZyXEL GS2200-8HP en kost 249 euro excl. btw.

Locatie en inschrijving

Van de cursisten wordt verwacht dat zij een eigen laptop meenemen en ze krijgen het cursusmateriaal, inclusief de producten waarop getraind is, na de cursus mee. Tijdens de klassikale training is de voertaal Nederlands, het cursusmateriaal is echter Engels. Deze trainingen duren een volledige dag en zijn inclusief lunch en een afsluitend examen. De cursussen worden gegeven in het ZyXEL Education Center in Hoofddorp. 

Voor het volledige programma en inschrijving voor deze cursussen van ZyXEL klik je hier.