Sharp komt met nieuwe mfp's voor kleine kantoren: DX-C200 en MX-B201D

Met de DX-C200 (kleur) en MX-B201D (zwart-wit) biedt Sharp een tweetal multifunctionals die zijn toegespitst op de kleinere kantooromgeving. De afdruksnelheid van tot 20 pagina's per minuut maken de systemen geschikt voor persoonlijk gebruik of inzet in kleine werkgroepen.

Voor persoonlijk gebruik of inzet in een klein kantoor of een werkgroep heeft Sharp twee nieuwe multifunctionals (MFP's) uitgebracht. De DX-C200 beschikt over een kleurenlaser afdrukunit, en de MX-B201D print in zwart-wit. Beide modellen kunnen volautomatisch dubbelzijdig afdrukken, wat papier bespaart.

De papierlade biedt ruimte aan 250 vel papier, voor beide modellen middels een extra papierlade uitbreidbaar naar 750 vel (DX-C200) of 550 vel (DX-C200). De afdruksnelheid van 20 pagina's per minuut zorgen volgens de fabrikant voor een vlotte afhandeling van elke afdruktaak.

Het blijft als vanzelfsprekend niet alleen bij afdrukken, scannen en kopiëren behoren ook tot de mogelijkheden. Dankzij een automatische papierinvoer (ADF) is scannen en/of kopiëren van meerdere originelen in één gang eenvoudig te realiseren. Feitelijk haal je dus meteen een persoonlijke (kleuren)copier in huis, wat een hoop al dan niet verouderde en vooral plaatsinnemende andere apparatuur in één klap overbodig maakt. Het energiebesparende ontwerp en de snelle opwarmtijd plus een automatische slaapstand van de nieuwse Sharp MFP's besparen bovendien op de kosten in het gebruik.