Skype ondersteunt multi-tasking op Android na update

Skype heeft een update gehad, waardoor je nu kunt bellen terwijl je iets anders doet op je Android telefoon. In plaats van een full-screen telefoongesprek, krijg je nu een klein beeld onderaan je scherm te zien.

Het scherm laat zoals je gewend bent nog steeds het videogesprek zien, maar niet meer full-screen. De rest van het beeld op je smartphone blijft vrij, waardoor je ondertussen aantekeningen kunt maken of een spelletje kunt spelen.

Andere features

Andere features die met de update meekomen zijn bijvoorbeeld support in het Hindi en de mogelijkheid om foto's te ontvangen van Skype voor de Iphone en andere nieuwe clients. Ook is het mogelijk om je tekst dik gedrukt, cursief en doorgestreept te schrijven en verzenden. Verder belooft Skype dat de chats sneller laden, zeker wanneer deze geopend worden vanuit een notificatie.

De update is niet geheel nieuw, Android-tablets hebben al bijna een jaar de mogelijkheid om naast het videobellen bezig te zijn met andere activiteiten. Nu is de update ook uitgerold op Android en deze is in de Play Store te downloaden.