Slimger: dunste smartphonelader voor onderweg

Als je continu op pad bent en je smartphone veel gebruikt blijft accuduur een probleem. Laders zijn dan weer omslachtig om mee te nemen. Met de Slimger is dat verleden tijd.

Deze mobiele lader is namelijk echt mobiel en enkel iets groter dan een creditcard. De kabel om je smartphone mee op te laden, is verwerkt in het design, dus een externe kabel is niet nodig. Zowel een micro-usb-model als een model voor de iPhone 5 en hoger is beschikbaar.

De Slimger weegt ruim 53 gram en is slechts 92 mm bij 66 mm groot en 4,8 mm dik. Kortom, in een beetje portemonnee past het device gewoon. Volgens de makers laadt je de Slimger in zeventig minuten helemaal op en heb je je iPhone 6 in dertig minuten opgeladen. Vervolgens zou je vijf uur gesprekstijd, vier uur internet en 95 uur standby-tijd erbij krijgen na je smartphone opgeladen te hebben.

Je kunt de Slimger in vijf verschillende kleuren krijgen. De lader is succesvol gefinancierd met behulp van crowdfunding en is nog steeds te bestellen via crowdfundingwebsite Indiegogo. Voor 54 dollar krijg je er twee in de kleur van jouw keuze.