Solcon

Solcon is een 100 procent Nederlandse provider die veiligheid van je data hoog in het vaandel heeft staan. Begin 2013 werden ze gecertificeerd met de ISO 27001-standaard.

Niet alleen geeft deze certificering je de zekerheid dat je data veilig staat, ook de locatie van je gegevens draagt daar aan bij. Je data kan maar op twee plekken terechtkomen: in het datacenter in Dronten, of het datacenter in Apeldoorn. Wil je dus zeker weten dat je gegevens niet in een Ameirkaanse cloud terechtkomen, dan kun je met een gerust hart met hen in zee gaan.

Het zakelijke dienstenportfolio van Solcon bestaat uit vijf hoofdtakken: verbindingen, telefonie, diensten, hosting en colocatie. Wat betreft verbindingen kun je bij hen terecht voor xDSL, glasvezel of Extended Ethernet. Bedrijven met meerdere vestigingen kunnen Network- kunnen baat hebben bij de Private Network- dienst, waarmee je een solide, snelle en veilige koppeling legt tussen meerdere bedrij fslocaties.

Daarnaast biedt Solcon ip-telefonie in diverse pakketten. Wat hosting betreft kun je er terecht voor vpn's, webhosting en het registreren van je domeinnaam. Ook colocatie is mogelij k. Tenslotte bieden ze diensten voor het faciliteren van pin- en creditcardbetalingen en kun je een online backup bij hen afnemen.

Prijs: afh. van dienst
Info: www.solcon.nl

MKB Best Choice 2013