Sophos brengt UTM naar de enterprise

Sophos brengt twee Unified Threat Management (UTM) apparaten op de markt die speciaal bedoeld zijn voor organisaties met meerdere vestigingen. Het gaat om de modellen UTM 525 en UTM 625. Daarnaast is ook de Remote Ethernet Device (RED) 50 beschikbaar. Met deze drie apparaten kan complete en centraal beheerde UTM worden uitgevoerd.

Persbericht:

Sophos maakt hiermee UTM en beveiliging voor bedrijven met meerdere filialen ook beschikbaar voor enterprises doordat de doorloopsnelheden en prestaties drastisch verbeterd zijn. Daarnaast bieden de producten diverse flexibele mogelijkheden voor het uitrollen en gebruik.

Bescherming voor grote organisaties

Met het uitbrengen van het grotere RED-model wordt de connectiviteit verbeterd en krijgen gebruikers de beschikking over nieuwe operationele functies. Het nieuwe apparaat (RED 50) heeft doorloopsnelheden die tien keer hoger liggen dan de RED 10-apparatuur; ideaal voor organisaties die grote bestanden tussen fillialen heen en weer sturen, dagelijks backups maken of voor het centraal beveiligen van een geografisch verspreid bedrijf.

Over Sophos

Meer dan 100 miljoen gebruikers in 150 landen rekenen op Sophos voor de beste bescherming tegen complexe bedreigingen en dataverlies. Sophos levert security- en databeschermingsoplossingen die eenvoudig in te zetten, te beheren en te gebruiken zijn. Zo biedt Sophos prijswinnende oplossingen aan voor endpoint security, web security, e-mail security, network security, mobile security en encryptie. Deze worden ondersteund door Sophos Labs, een wereldwijd netwerk van threat intelligence centra. Het hoofdkwartier van Sophos bevindt zich in Oxford (UK) en in Boston (VS). Meer informatie over Sophos vindt u op www.sophos.com.