Special: Onlinebackup (4) - De providers

Nederland kent enorm veel service providers die voor je de onlinebackup kunnen regelen. Naast vele kleine spelers zijn er enkele toonaangevende providers. We benaderden deze 'krenten uit de pap' met de simpele vraag: wat onderscheidt jullie van de concurrentie?

“Backup-Connect is een full-service onlinebackup service provider. Een onlinebackup draait om veiligheid en vertrouwen. Om deze reden hebben al meer dan 525 betere ICT leveranciers gekozen om voor hun klanten de online backup van Backup-Connect aan te bieden. Backup-Connect levert de beste onlinebackup mogelijk, de ICT leverancier heeft het vertrouwen van de klant. Door deze succesvolle samenwerking maken nu meer dan 7.000 bedrijven gebruik van de backupdiensten van Backup-Connect, waaronder bijvoorbeeld Ahold."

"De medewerkers van Backup-Connect slapen pas lekker als de backup van de klanten goed wordt gemaakt. Om deze reden geeft Backup-Connect proactieve support. Het support team belt in geval van problemen de klant al vaak voordat de klant Backup-Connect belt. Een unieke service, want wanneer ben jij voor het laatst gebeld door je leverancier?”

Hilco de Roo, Backup-Connect