Spotlight: Seagate Backup Plus Ultra Slim

De Backup Plus Ultra Slim van Seagate is de dunste externe 2TB-harde schijf ter wereld. De opvolger van de Backup Plus Slim combineert een fraai nieuw design met veel capaciteit. Gebruikers krijgen er ook nog voor twee jaar 200GB aan Microsoft OneDrive-opslag bij, zodat ze overal en op elk apparaat bij hun bestanden kunnen.

De Backup Plus Ultra Slim doet zijn naam zeker eer aan. Deze externe harde schijf maakt gebruik van de nieuwste 2.5-inch HDD-technologie en is nog geen centimeter dik, ruim 50 procent dunner dan concurrerende 2TB-schijven. Die 2TB aan opslaggeheugen biedt overigens genoeg ruimte voor meer dan 500.000 liedjes, 320.000 foto’s of 240 uur aan HD-video.

Seagate heeft een goud- en metaalkleurige versie van de Backup Plus Ultra Slim ontworpen, die allebei goed samengaan met stijlvolle computers, tablets en smartphones. Het bedrijf levert er Dashboard-software bij waarmee je eenvoudig backups kunt maken of kunt inplannen en Lyve, een programma voor het verzamelen en ordenen van foto’s en video’s.

In het kort:

  • Met 9,6mm de dunste externe 2TB-harde schijf ter wereld
  • Nieuw ontwerp en beschikbaar in de kleuren goud en metaal
  • Er zit twee jaar 200GB aan Microsoft OneDrive-opslag bij
  • Dashboard voor backups, multimedia ordenen met Lyve
  • Uitgerust met de nieuwste 2.5 inch HDD-technologie
  • Genoeg capaciteit voor honderdduizenden liedjes en foto’s
Spotlight: Seagate Backup Plus Ultra Slim
De Backup Plus Ultra Slim van Seagate is de dunste externe 2TB-harde schijf ter wereld en combineert een fraai nieuw design met veel capaciteit.